Το Μαρακανά μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τον Κορωνοϊό

Το Μαρακανά μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τον Κορωνοϊό

Το αθλητικό συγκρότημα του Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία θα μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο για αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.


Στο συγκρότημα βρίσκεται και το πιο φημισμένο ίσως στάδιο του κόσμου, το Μαρακανά, το οποίο θα επιστρατευθεί στη μάχη με την Πανδημία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στη Βραζιλία έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 Απριλίου.

Οι αρχές της χώρας μάλιστα, βλέποντας το ρυθμό εξάπλωσης του κορωνοϊού με 2985 κρούσματα και 77 νεκρούς, έχουν αναζητούν αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να τις μετατρέψουν σε προσωρινά νοσοκομεία.

Ήδη το στάδιο «Pacaembu» στο Σάο Πάολο και το «Mane Garrincha» στη Μπραζίλια, έχουν μετατραπεί σε νοσηλευτήρια.
 
Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έχουν πάρει άδεια τριών εβδομάδων και θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στις 20 Απριλίου. Οι τέσσερις κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων της Βραζιλίας πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE