ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η πόλη με τις περισσότερες παραβιάσεις του διατάγματος με βάση τις καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η πόλη με τις περισσότερες παραβιάσεις του διατάγματος με βάση τις καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

Σε συνολικά 261 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 8.435 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία από τις 6.00 το απόγευμα της 26ης Μαρτίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί.
 
Όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς κατά επαρχία, στην Λευκωσία έγιναν 2.137 έλεγχοι σε οδηγούς και πεζούς και υπήρξαν 97 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 1.946 έλεγχοι και 60 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 1.124 έλεγχοι και 17 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 1.316 έλεγχοι και 33 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.119 έλεγχοι και 49 καταγγελίες και στη Μόρφου έγιναν 402 έλεγχοι, με καμία καταγγελία.
 
 Επιπλέον, έγιναν 391 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 5 καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Στη μεγάλη μεταρρύθμιση που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στην εκστρατεία της Κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντου στην Κύπρο, καθώς και στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στη σημερινή του εναρκτήρια τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE