ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το κυπριακό ποδόσφαιρο – Η εξήγηση από ΚΟΠ

ΚΥΠΡΟΣ-Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το κυπριακό ποδόσφαιρο – Η εξήγηση από ΚΟΠ

Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (27/3) που θα γινόταν ανάμεσα σε ΚΟΠ, ΠΑΣΠ, σωματεία και προπονητές.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου της ΚΟΠ το πρωί της Παρασκευής ο λόγος που αναβάλλεται είναι πως δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρο σκηνικό για να μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις FIFA-FIFpro.

Η ενημέρωση:

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των διαβουλεύσεων σε επίπεδο FIFA – FIFPro κρίθηκε αναγκαίο να αναβληθεί η τηλεδιάσκεψη μέχρι να υπάρχει πιο ξεκάθαρο σκηνικό για τις προτάσεις που θα μπορούσαν να υποβληθούν. Η τηλεδιάσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE