ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα νομοθετήματα ενώπιον της Ολομέλειας - Tην Κυριακή τα ν/σ που αφορούν τράπεζες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δέκα νομοθετήματα ενώπιον της Ολομέλειας - Tην Κυριακή τα ν/σ που αφορούν τράπεζες

Δέκα νομοθετήματα ενώπιον της Ολομέλειας της Παρασκευής (27/3) , την Κυριακή τα ν/σ που αφορούν τράπεζες.


Η Ολομέλεια της Βουλής, που θα συνέλθει στις 17.00 (27/3), όπως διαφαίνεται από την πληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με τη συνέδρια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, θα υπερψηφίσει ομόφωνα τα δέκα νομοθετήματα με τα οποία ρυθμίζονται τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και της κοινωνίας. Μένουν προς συζήτηση για την αυριανή συνεδρία της Επιτροπής και τη συνεδρία της Ολομέλειας τα δύο νομοσχέδια που αφορούν τις τράπεζες, δηλαδή τα 2 δισ. κυβερνητική εγγύηση και η αναστολή καταβολής δόσεων, έναντι δανείων.

Η πληροφόρηση από τη τηλε- συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών, που συνήλθε στις 11.00 το πρωί είναι ότι κατά τη συζήτηση της δέσμης των νομοθετημάτων, ενώπιον της Επιτροπής επιτεύχθηκε ομοφωνία στα δέκα από τα νομοθετήματα που τέθηκαν προς συζήτηση.

Με βάση την ίδια πληροφόρηση, εκκρεμούν ζητήματα προς περαιτέρω εξέταση για τα δύο νομοσχέδια που αφορούν τις τράπεζες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE