Νέα πρόταση για περιορισμούς υποβλήθηκε στον Ερντογάν, δήλωσε ο Κοτζά

Νέα πρόταση για περιορισμούς υποβλήθηκε στον Ερντογάν, δήλωσε ο Κοτζά

Στους 92 έφτασαν οι νεκροί και τα 5,698 τα κρούσματα κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενώ ενέφερε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα αξιολογήσει την νέα πρόταση για περιορισμούς.

Μετά τη σύσκεψη της Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, ο Τούρκος Υπουργός είπε πως αποφάσισαν περισσότερους περιορισμούς και προώθησαν την πρότασή τους στον Τούρκο Πρόεδρο. Ο Τούρκος Υπουργός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν πρότειναν καθολική καραντίνα λέγοντας ότι “πρότειναν περισσότερους περιορισμούς”.

Ο Φαχρετίν Κοτζά ανέφερε ότι χρειάζονται περισσότερα μέτρα, η κοινωνική κίνηση πρέπει να μειωθεί στο χαμηλότερο επίπεδο, οι ώρες εργασίες να ρυθμιστούν, μείωση των ωρών που θα περνά κανείς στο δρόμο. 

Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν 7,533 τεστ από τα οποία τα 2,069 ήταν θετικά. Όπως είπε μέχρι στιγμής πήραν εξιτήριο 42 ασθενείς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE