Κορωνοϊός: «Έσβησε» στα 38 του ο πιο πιστός Άγγλος οπαδός – Δεν έχασε κανένα ματς της ομάδας του από το… 1988! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κορωνοϊός: «Έσβησε» στα 38 του ο πιο πιστός Άγγλος οπαδός – Δεν έχασε κανένα ματς της ομάδας του από το… 1988! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μόλις στα 38 του χρόνια απεβίωσε ο Σεμπ Λιούις, ο οποίος είχε παρακολουθήσει από κοντά 1.076 διαδοχικά παιχνίδια (!) της Τσάρλτον.

Ο Σεμπ Λιούις υπήρξε η επιτομή του πιστού φιλάθλου στα αγγλικά γήπεδα.

Από το 1988 μέχρι και τις 7 Μαρτίου, όταν και η Τσάρλτον έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Championship (δεύτερη κατηγορία) πριν από την λαίλαπα του κορωνοϊού, ο Σεμπ έδωσε το παρών σε ΟΛΑ τα παιχνίδια της ομάδας του, εντός και εκτός έδρας!

Συνολικά, συμπλήρωσε 1.076 διαδοχικά παιχνίδια, με τον σύλλογο του νοτιανατολικού Λονδίνου να τον τιμάει, όταν έφτασε τα χίλια σερί ματς.

Δυστυχώς, δεν θα δει άλλον από κοντά, αφού απεβίωσε εξαιτίας του ιού Covid-19, μόλις στα 38 του χρόνια.

Η Τσάρλτον, αφού ανακοίνωσε την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σεμπ Λιούις, ξεκίνησε εκστρατεία για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Το hastag είναι «#StayhomeForSeb», ήτοι «Μείνετε στο σπίτι για τον Σεμπ», η απώλεια του οποίου επιβεβαίωσε τον κίνδυνο του κορωνοϊού. Η ανταπόκριση από τους φίλους της Τσάρλτον ήταν άμεση.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός: «Έσβησε» στα 38 του ο πιο πιστός Άγγλος οπαδός – Δεν έχασε κανένα ματς της ομάδας του από το… 1988! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE