Οκκάς για Κωστή με ΗΧΗΡΗ ατάκα για… Φορτούνη! «Θέλει πολλά ψωμιά…»

Οκκάς για Κωστή με ΗΧΗΡΗ ατάκα για… Φορτούνη! «Θέλει πολλά ψωμιά…»

O Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος άσος ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ελλάδα, Γιάννης Οκκάς έδωσε συνέντευξη στο «ΦΩΣ» με την ατάκα του για Ιωάννη Κωστή να ξεχωρίζει.

«Ο Ιωάννης θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει τον Φορτούνη…» είναι η ατάκα του Οκκά που παίζει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ενώ αργότερα θα δημοσιευθεί ολόκληρη η συνέντευξη.

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στο «ΦΩΣ» για τον ταλαντούχο Κωστή και τη σύγκριση που γίνεται με τον «ερυθρόλευκο» αρχηγό – Η κουβέντα που έχει κάνει μαζί του και τα θετικά στοιχεία του – Η πρόταση που είχε δεχτεί ο ίδιος να γυρίσει στον Ρέντη και η πόρτα που είναι ανοιχτή – Ποια η άποψή του για τον Μαρτίνς και τη δουλειά του στον Ολυμπιακό

(Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ)

The post Οκκάς για Κωστή με ΗΧΗΡΗ ατάκα για… Φορτούνη! «Θέλει πολλά ψωμιά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE