Ο πατέρας του Κοντίδη επαναδιεκδικεί την θέση του στην EUROSAF

Ο πατέρας του Κοντίδη επαναδιεκδικεί την θέση του στην EUROSAF

Ο Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης που στηρίζεται από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, επαναδιεκδικεί την θέση του αντιπροέδρους της EUROSAF (Ευρωπαϊκή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία).

Ο κύριος Κοντίδης, θα μεταβεί στην Πολωνία όπου θα παρακαθίσει στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που θα γίνει το διήμερο 18-29 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δρ Παναγιώτης Κοντίδης διατελεί Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και κατά την τρέχουσα θητεία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας εύχονται στον Δρ Π.Κοντίδη κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE