Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Αυτή αναφέρει για την ώρα η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας. Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή (27/03), ο άνδρας είχε τυλιχτεί στις φλόγες όταν προσπάθησε να ανάψει ξυλόσομπα σε οικία όπου διέμενα με τα παιδιά του και τη μητέρα του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τυλίχθηκε στις φλόγες 30χρονος -Έσπευσε να σβήσει τη φωτιά η μητέρα του
Η τελευταία φέρεται να έριξε πάνω του νερό όταν διαπίστωσε το τραγικό γεγονός. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




