ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαηλίδης: «Αθλητές, αθλήτριες επικοινωνούν και εκφράζουν…»

Μιχαηλίδης: «Αθλητές, αθλήτριες επικοινωνούν και εκφράζουν…»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, το βράδυ του Σαββάτου (28-03-2020) ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής: 

«Πολλοί αθλητές/τριες επικοινωνούν μαζί μας κ εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την αδυναμία τους να προπονηθούν κ να διατηρηθούν σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Απαντάμε με πολλή κατανόηση στους προβληματισμούς τους: αυτή την ώρα η μόνη μας έγνοια είναι να εμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοιού, ο οποίος σκοτώνει κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας. Η αναβολή των Ολυμπιακών κ άλλων σημαντικών Αγώνων, δίνει την ευκαιρία στους αθλητές/τριες μας να προετοιμαστούν κατάλληλα κ να ξαναβρούν έγκαιρα την αγωνιστική τους φόρμα. Προέχει τώρα η προστασία της υγείας τους κ της οικογένειας τους, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ, ενώ σε συνεννόηση με τους προπονητές/τριες τους θα πρέπει να διατηρούνται σε στοιχειώδη τουλάχιστο φόρμα, προπονούμενοι/νες είτε στο σπίτι είτε σε χώρους κοντά στην οικία τους.

Ενημερώνω ότι το ΔΣ ΚΟΑ σε χθεσινή συνεδρία του με τηλεδιάσκεψη, αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές/τριες υψηλής επίδοσης με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα θα μελετηθούν τρόποι στήριξης των αθλητών/τριών που κέρδισαν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2021, ενώ θα δώσει κίνητρα για τους αθλητές/τριες που κυνηγούν την πρόκριση, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που πιθανό να προκύψουν. Η σκέψη μας φυσικά βρίσκεται κ κοντά στα νεαρά ταλέντα που έχουν μεγάλη προοπτική για ψηλές επιδόσεις, αλλά αυτό είναι θέμα για μεταγενέστερο στάδιο.

Με την ευκαιρία καλώ κ παρακαλώ όλους τους αθλητές/τριες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ΜΕΝΟΥΝ στο σπίτι, να είναι σε συνεχή επαφή με τους προπονητές/τριες τους, να προπονούνται στους χώρους που επιτρέπεται και να επικοινωνούν μαζί με τον ΚΟΑ για οποιοδήποτε θέμα μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Τα κεντρικά γραφεία μας συνεχίζουν να είναι ανοικτά με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο ευχαριστούμε ειλικρινά!».

The post Μιχαηλίδης: «Αθλητές, αθλήτριες επικοινωνούν και εκφράζουν…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top