ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε τους 2.000 στις ΗΠΑ - Καραντίνα στη Νέα Υόρκη εξετάζει ο Τραμπ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε τους 2.000 στις ΗΠΑ - Καραντίνα στη Νέα Υόρκη εξετάζει ο Τραμπ

Ο αριθμός των νεκρών που έχει προκαλέσει η πανδημία του Κορωνοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε τους 2.000 το Σάββατο (28/03), ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης παρουσίασε αλματώδη αύξηση στα 120.000 και πλέον, σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Οι ΗΠΑ είναι από αυτή την εβδομάδα η χώρα που καταγράφει τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης στον πλανήτη (121.117).

Ο αριθμός των νεκρών (2.010) έχει διπλασιαστεί από την Τετάρτη, όταν έσπασε το φράγμα των 1.000.

Καραντίνα στη Νέα Υόρκη εξετάζει ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ  εξετάζει την επιβολή καραντίνας στη Νέα Υόρκη, όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πρόσθεσε ότι θα εξεταστεί επίσης η επιβολή του ίδιου μέτρου για το Νιου Τζέρσι και το Κονέκτικατ, προσθέτοντας ότι θα προτιμούσε να μην το κάνει αλλά «ίσως χρειαστεί».

Όταν ρωτήθηκε αν τα μέτρα θα αρθούν μέχρι το Πάσχα (των Καθολικών, στις 12 Απριλίου) ώστε να επαναλειτουργήσει η χώρα, απάντησε: «Θα δούμε τι θα γίνει».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE