Κατηγορείται για σεξισμό ο Χάμιλτον

Κατηγορείται για σεξισμό ο Χάμιλτον

Διαστάσεις παίρνει η κίνηση του Λιούις Χάμιλτον να λούσει με σαμπάνια μια κοπέλα, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στο Grand Prix της Σανγκάης.

Ο πιλότος της Mercedes πέτυχε μια μεγάλη νίκη την Κυριακή του Πάσχα αλλά όταν ανέβηκε στο βάθρο προχώρησε σε μια κίνηση που δεν ήταν και τόσο ευγενική.

Πήρε το μπουκάλι και έλουσε μια κοπέλα που βρισκόταν εκεί. Από την έκφραση του προσώπου της, φαίνεται πως δεν το απολάμβανε με τον ίδιο τρόπο, όπως ο Χάμιλτον.

Τεράστιες διαστάσεις πήρε η κίνηση του Χάμιλτον που κατηγορήθηκε για σεξιστική συμπεριφορά. Μάλιστα ο οργανισμός Object που μάχεται κατά του σεξισμού εις βάρος των γυναικών τόνισε:

«Οι φωτογραφίες το δείχνουν ξεκάθαρα. Ρίχνει την σαμπάνια στο πρόσωπό της και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοπέλα δεν συμμετείχε στην εκδήλωση χαράς του Hamilton. Θα έπρεπε να απολογηθεί αμέσως αφού όπως μπορούν όλοι να δουν, η κοπέλα δεν διασκέδασε με αυτή την κίνηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE