ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο – Μέθυσε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο – Μέθυσε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό

Στην σύλληψη 30χρονου προχώρησε το Σάββατο (28/03), η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας σε κατάσταση μέθης και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  30χρονος ομογενής προκαλούσε ανησυχία σε περιοχή της Πάφου με αποτέλεσμα οι περίοικοι να καλέσουν επί τόπου την Αστυνομία. Όταν το περίπολο έφτασε στην περιοχή, ο 30χρονος εξαγριώθηκε περισσότερο στην θέα των αστυνομικών οργάνων, προκαλώντας ανησυχία και φωνάζοντας τους.

Σε κάποια στιγμή, όταν τα μέλη της δύναμης προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αυτός έγινε ακόμη πιο βίαιος και επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού.

Ο 30χρονος ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολούθως ο 30χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει επί του θέματος, απορρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί δυστοκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE