To «πείραμα» μπαίνει σε εφαρμογή...

To «πείραμα» μπαίνει σε εφαρμογή...

Πέρασε λοιπόν η πρόταση για αύξηση των ομάδων από 12 σε 14.

Με αυτό τον τρόπο θεωρούν οι ομάδες που θα ενισχυθούν οικονομικά, το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πάμε για νέες… εποχές, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του.

Το «πείραμα» θα κρατήσει τρία χρόνια και συγκεκριμένα τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015-2016,  2016-2017 και 2017-2018.

Σύμφωνα με το εξαετές πλάνο προγραμματισμού που αποφασίστηκε, θα επιστρέψουμε σε Πρωτάθλημα 12 ομάδων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους  2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021.

Σύμφωνα με την εισήγηση, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με τη λήξη του Πρωταθλήματος θα διαβαθμιστούν τρεις ομάδες και από τη Β’ Κατηγορία θα ανέλθει μόνο μια ομάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE