Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ

Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ

Εδώ και μερικές μέρες οι πρόεδροι των ομάδων της Β’ κατηγορίας έχουν επαφές, όπου διαβουλεύονται για το τι θα γίνει με την τρέχουσα σεζόν, μετά που υπάρχει αναστολή δράσης ελέω της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Υπάρχουν πρόεδροι που έχουν τη θέση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όποτε αυτό γίνει εφικτό, υπάρχουν, όμως, οι πρόεδροι που επιθυμούν να διακοπεί οριστικά τώρα το πρωτάθλημα, μιας και είναι θέμα συμβολαίων όπου… αγγίζει και το οικονομικό κομμάτι.

Η πληροφόρηση μας κάνει λόγο πως μέχρι το τέλος της βδομάδας που θα διανύσουμε θα υπάρξει η συμφωνία των προέδρων με όλα τα… αιτήματα τους και θα σταλεί η επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ.

Αυτό που μαθαίνουμε, πάντως, με τις επαφές των προέδρων είναι ότι οι απόψεις του καθενός είναι σεβαστές, μέσα σε καλό κλίμα και πως θα αποφασιστεί η… κοινή γραμμή που θα πορευθούν προς την ομοσπονδία.

Θυμίζουμε την περασμένη βδομάδα είχε σταλεί επιστολή από προέδρους ομάδων, όπου ζητούσαν αύξηση ομάδων Α’ κατηγορίας στη νέα σεζόν.

The post Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE