ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φλοριάν: «Θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα – Πιστεύω θα αρχίσουμε τον Ιούνιο»

Φλοριάν: «Θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα – Πιστεύω θα αρχίσουμε τον Ιούνιο»

Ο Φλοριάν Τολμές παραχώρησε δηλώσεις στην Ισπανία και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού, ενώ εξέφρασε την άποψη του, πως τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν κανονικά και ότι το Κυπριακό ίσως αρχίσει τον Ιούνιο.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά: «Είμαι στην Κύπρο, στην Λάρνακα, μαζί με την γυναίκα και τις δυο κόρες μου. Προς το παρόν η κατάσταση στην Κύπρο φαίνεται ελεγχόμενη»

Αν προπονείται και τι πρόγραμμα ακολουθεί: «Κάνω προπονήσεις μόνος δυο φορές τη μέρα. Ενδυνάμωση με πολλές ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια και το στήθος ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Και θα κάνουμε και μια μίνι προετοιμασία για να μπορέσουμε να παίξουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Τι πιστεύει ότι θα για τα πρωταθλήματα: «Πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν και θα τελειώσει η σεζόν κανονικά, διαφορετικά θα είναι τεράστιο το οικονομικό πλήγμα για τους συλλόγους, τους παίκτες και την FIFA. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία όλων, αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω να γίνεται αυτό. Πιστεύω ότι τα ματς θα αρχίσουν ξανά τον Ιούνιο. Είναι απλά αυτό που πιστεύω εγώ. Εγώ συνεχίζω να φροντίζω την οικογένεια μου με διάφορες δραστηριότητες, παιχνίδια στον κήπο και διασκέδαση παρόλο που μερικές φορές σπάνε τα νεύρα μας».

Για τη σεζόν και την απόδοση του: «Φυσικά και δεν μπορούμε να διαγράψουμε όσα έγιναν, δεν θα ήταν φυσιολογικό για όλες αυτές τις ομάδες που πάλευαν, προπονούνταν σκληρά και έφτασαν εκεί που έφτασαν. Για παράδειγμα η φοβερή σεζόν της Λίβερπουλ δεν μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο έτσι απλά. Προσωπικά για μένα ήταν η χειρότερη σεζόν με τραυματισμούς και υποτροπές».

Το μήνυμα του για τον κορωνοϊό: «Προστατεύοντας τον εαυτό μας με απλά μέτρα, ταυτόχρονα προστατεύουμε και τους άλλους. Επομένως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή και να μένουμε σπίτι. Θα κερδίσουμε τη μάχη ακόμα και αν χρειαστεί λίγος χρόνος».

The post Φλοριάν: «Θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα – Πιστεύω θα αρχίσουμε τον Ιούνιο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Ανείπωτη θλίψη: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα κατεχόμενα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Οι απαντήσεις του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τα ζητήματα του τίτλου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, της δωρεάς των δικηγόρων του για υπηρεσίες υπεράσπισης, των πολλαπλών συντάξεων, του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και των πολιτογραφήσεων, ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για παύση του Γενικού Ελεγκτή με τον ισχυρισμό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top