ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν!

Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν!

 

Υπέρ της λήξης της σεζόν σε περίπτωση που αυτή δεν ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου (όπως ήταν το χρονικό περιθώριο που έθεσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν) τάχθηκε με δηλώσεις του στον Sky Sports, o αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν:

«Ξέρω ότι η Premier League θα κάνει ότι μπορεί για να τελειώσει η σεζόν. Ωστόσο, πρέπει να μπει μία καταληκτική ημερομηνία, στην οποία θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Για μένα το όριο είναι το τέλος του Ιουνίου. Το να παίξουμε μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και να πιέσουμε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν δεν είναι λύση για μένα. Προφανώς και δεν είμαι ο τέλειος γνώστης για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ίσως πρέπει να δούμε τις επιλογές και να κοιτάξουμε μπροστά για την επόμενη περίοδο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Premier League θέλει ακόμα 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και πως κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο νησί έχει ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top