ONEK: Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης μέσω Skype

ONEK: Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης μέσω Skype

Αυτή την περίοδο, βιώνουμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας.

Σε καταστάσεις κρίσεων είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να νιώθουμε διάφορα συναισθήματα όπως αβεβαιότητα, φόβο, άγχος, και αγωνία. Γι’ αυτό τον λόγο, ανθρώπινη επαφή, η ανταλλαγή απόψεων και η έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων είναι σημαντικοί παράγοντες για την βελτίωση της ψυχικής μας υγείας και ευεξίας.

Το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει Ομάδες Τηλεδιάσκεψης μέσω του προγράμματος Skype όπου κάθε Πέμπτη, από τις 2 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάζουμε σκέψεις και συναισθήματα που προκύπτουν από την παρούσα κατάσταση καθώς και να συζητήσουμε τρόπους και ιδέες διαχείρισής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος μια ή περισσότερες φορές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Ας κρατήσουμε λοιπόν την ανθρώπινη επαφή έστω πίσω και από μια οθόνη!

Ημερομηνία έναρξης: 02/04/2020
Ώρα διεξαγωγής: 17:00- 18:30
Αριθμός συμμετεχόντων: Μέχρι 4 άτομα σε κάθε ομάδα.
Συντονίστρια: Στέλλα Νικολάου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Δηλώσεις συμμετοχής: Στείλτε μήνυμα ή τηλεφωνήστε στο 97608884

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE