Τέλος οι προγραμματισμένες πτήσεις της EasyJet

Τέλος οι προγραμματισμένες πτήσεις της EasyJet

Την καθήλωση όλων των αεροσκαφών της από την Δευτέρα (30/03), ανακοίνωσε η EasyJet, επικαλούμενη τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί από πολλές κυβερνήσεις.

Σε δήλωσή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως την Κυριακή πραγματοποίησε την τελευταία πτήση επαναπατρισμού και πλέον έχει θέσει το προσωπικό πτήσεων σε δίμηνη άδεια.

«Ως αποτέλεσμα των άνευ προηγούμενου ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από κυβερνήσεις ως αντίδραση στην πανδημία του κορωνοϊού και της εφαρμογής εθνικών απαγορεύσεων κυκλοφορίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η EasyJet έχει σήμερα πλήρως καθηλώσει ολόκληρο το στόλο αεροσκαφών της», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημείωσε επίσης ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 650 «πτήσεις διάσωσης» επαναπατρίζοντας πάνω από 450.000 επιβάτες.

Η ανακοίνωση πρόσθεσε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με κυβερνήσεις για πρόσθετες πτήσεις επαναπατρισμού και πως σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει βεβαιότητα για το ποτέ θα ξαναρχίσουν οι εμπορικές πτήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE