Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί εξώδικο πρόστιμο που εξέδωσε αστυνομικός σε αλλοδαπή γυναίκα.

Η τελευταία εντοπίστηκε από το όργανο της τάξης να βρίσκεται μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας, κάνοντας παράβαση, με βάση το απαγορευτικό διάταγμα που αφορά τον περιορισμό διακίνησης.

Ίσως αυτό να μην γινόταν θέμα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αν ο εν λόγω αστυνομικός επέλεγε να γράψει στις λεπτομέρειες του αδικήματος ότι βρισκόταν μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού.

Η επιλογή του, ωστόσο, ήταν να σημειώσει (αυτολεξεί): «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΖΙ …».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE