ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο αγωνιστής και πολιτευτής Μανώλης Γλέζος

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο αγωνιστής και πολιτευτής Μανώλης Γλέζος

Θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του μεγάλου και αγέραστου αγωνιστή Μανώλη Γλέζου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος άφησε σήμερα (Δευτέρα 30/03), σε ηλικία 97 ετών την τελευταία του πνοή στις 13.15 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε ήρωας της Εθνικής Αντίστασης. Μαζί με τον Λάκη Σάντα προέβησαν σε μία από τις μεγαλύτερες αντιστασιακές πράξεις κατά την περίοδο του Δευτέρου Πακοσμίου Πολέμου. Την νύχτα της 30ης προς 31ης Μαϊου 1941, κατέβασαν τη σημαία της Ναζιστικής Γερμανίας από τον ιστό του βράχου της Ακρόπολης, στην Αθήνα.

Ο Μανώλης Γλέζος είχε προσφάτως μεταβεί εκ νέου σε νοσοκομείο, αφού είχε για καιρό προβλήματα υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.