ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το δώρο παρηγοριάς του Ρονάλντο στον εαυτό του ύστερα από τις περικοπές (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το δώρο παρηγοριάς του Ρονάλντο στον εαυτό του ύστερα από τις περικοπές (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ιταλία σήμερα υφίσταται μόνο σε επιπεδο νοσταλγίας του πρόσφατου παρελθόντους. Η χώρα παλεύει κόντρα στην πανδημία του COVID-19 κι η επιστροφή στην κανονικότητα απέχει ακόμα. Η Γιουβέντους προχώρησε σε οριζόντιες περικοπές αποδοχών των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της, που αφορούν μισθούς και αμοιβές για το τετράμηνο Μάρτιου-Ιουνίου 2020 και κυμαίνονται στα 90.000.000 ευρώ. Από τον Κάρλος Πινσόλιο και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μέχρι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι περικοπές αφορούν ποσά από 100.000 ώς 2.600.000 ευρώ. Ο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας, καθώς αναμένεται να ‘χαρίσει’ συνολικά 10.300.000 ευρώ από τις προβλεπόμενες αμοιβές του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος αφού έδωσε το καλό παράδειγμα, αφού έκανε πράξη το “δεν παίζω ποδόσφαιρο, άρα γιατί να συνεχίσω να πληρώνομαι γι’ αυτό” και πριν επιστρέψει στο Instagram του (που είναι κάτι σαν χρυσορυχείο), έκανε και μια αγορά της παρηγοριάς (λογικά online), ώστε τουλάχιστον το γκαράζ της έπαυλής του να αποκτήσει ακόμα περισσότερα επίγεια θαύματα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Αγόρασε την Bugatti Centodieci, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής (μολις 10 μοντέλα), αξίας 9.470.000.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Centodieci. As much a piece of art as it is a high performance supercar. #BUGATTI #Centodieci #BUGATTICentodieci #EB110 #BUGATTI110ans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BUGATTI (@bugatti) στις

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική Bugatti που θα διαθέτει από εδώ και στο εξής ο Πορτογάλος σταρ, καθώς στο γκαράζ του αναπαύονται ήδη μια Veyron Grand Sport Vitesse και μια Chiron. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, αν και ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν έχει επιβεβαιώσει την αγορά, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Centodieci αντλεί έμπνευση από τον σχεδιασμό της θρυλικής EB110 και όπως θα δείτε παρακάτω, είναι ένα όχημα που μοιάζει να έχει βγει από τη μυθοπλασία του Χόλιγουντ. Κουράγιο CR7, καραντίνα είναι, θα περάσει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Bugatti Centodieci worth $8,900,000 at every angle. What do you guys think? Video @mr.car #carlifestyle #centodieci #bugatti #eb110 #bornautomotive #bornauto @bornautomotive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Born Automotive / SuperCars (@bornautomotive) στις

 

Πηγή: www.contra.gr

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το δώρο παρηγοριάς του Ρονάλντο στον εαυτό του ύστερα από τις περικοπές (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top