Συμβόλαιο μέχρι τα… 39 του ζητάει ο Νόιερ!

Συμβόλαιο μέχρι τα… 39 του ζητάει ο Νόιερ!

Η χρονική διάρκεια είναι η πηγή του… κακού για τη μη συμφωνία Μπάγερν Μονάχου και Μάνουελ Νόιερ, με την πρώτη να προσφέρει διετές συμβόλαιο και τον δεύτερο να θέλει δέσμευση ως το 2025.

Οι προηγούμενοι… γύροι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τον Μάνουελ Νόιερ, το συμβόλαιο του οποίου έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2021, υπήρξαν ανεπιτυχείς.

Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις οικονομικές απολαβές που θέλει ο 34χρονος τερματοφύλακας και τα χρήματα που του προσφέρουν οι νταμπλούχοι Γερμανίας. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» έχει να κάνει με τη χρονική διάρκειας του νέου συμβολαίου…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γερμανία, ο Νόιερ θέλει να δεσμευτεί με τη Μπάγερν ως το 2025, όταν και θα γίνει δηλαδή 39 ετών!

Την ίδια ώρα, οι Βαυαροί συζητούν για δύο χρόνια καθώς αν συμφωνήσουν με τις απαιτήσεις του Νόιερ, τότε ο -ερχόμενος το καλοκαίρι, Αλεξάντερ Νίμπελ- θα περάσει όλο το διάστημα της θητείας του στην «Αλιάντς Αρένα» στον… πάγκο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025.

Ο Γερμανός γκολκίπερ παραμένει… άκαμπτος στις διαπραγματεύσεις του, ισχυρίζεται ότι άλλοι συνάδερφοί του αγωνίζονται ως τα 39 ή τα 40 τους, ενώ σύμφωνα με την «BILD» υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Τσέλσι.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Συμβόλαιο μέχρι τα… 39 του ζητάει ο Νόιερ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE