Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει τον μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού

Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει τον μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού

Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει το μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε μία "κίνηση καλής θέλησης, παραδειγματισμού και όχι εντυπώσεως", o πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού Βαγγέλης Στυλιανού σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως παραχωρεί το μισθό του ως κοινοτάρχης Πωμού, για το μήνα Απρίλιο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, θα διαθέτει το μισθό του για τις ανάγκες που θα προκύψουν σε σχέση με την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων με το κορωνοίο.

Ευχήθηκε αυτή την κίνηση του να την ακολουθήσουν και άλλοι αξιωματούχοι του κράτους, όπως Υπουργοί, βουλευτές, πρόεδροι κομμάτων κ.λπ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE