Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει τον μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού

Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει τον μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού

Ο κοινοτάρχης Πωμού προσφέρει το μισθό του για τις ανάγκες της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε μία "κίνηση καλής θέλησης, παραδειγματισμού και όχι εντυπώσεως", o πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού Βαγγέλης Στυλιανού σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως παραχωρεί το μισθό του ως κοινοτάρχης Πωμού, για το μήνα Απρίλιο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, θα διαθέτει το μισθό του για τις ανάγκες που θα προκύψουν σε σχέση με την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων με το κορωνοίο.

Ευχήθηκε αυτή την κίνηση του να την ακολουθήσουν και άλλοι αξιωματούχοι του κράτους, όπως Υπουργοί, βουλευτές, πρόεδροι κομμάτων κ.λπ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE