Master Chef Spoiler: Μάθετε τους δυο παίκτες που θα πάνε τελικό – Σκέψεις να μετατεθεί τον Σεπτέμβριο το μεγάλο φινάλε – VIDEO

Master Chef Spoiler: Μάθετε τους δυο παίκτες που θα πάνε τελικό – Σκέψεις να μετατεθεί τον Σεπτέμβριο το μεγάλο φινάλε – VIDEO

Μπορεί ακόμα όλα να είναι θολά στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά στο «Μaster Chef», έχουν διαρρεύσει τα δύο ονόματα των φιναλίστ που θα αναμετρηθούν στον τελικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή τ «Μεσημέρι Yes» του OPEN οι δυο παίκτες που θα δώσουν την μεγάλη μάχη είναι ο Κύπριος Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή δεν αποφάσισαν από το κανάλι αν θα γυρίσουν τον τελικό Σεπτέμβριο ή τέλος  Μαΐου – αρχές Ιουνίου, καθώς θα όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις του κορωνοϊού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE