Υπ. Εργασίας: Στις 69.725 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Υπ. Εργασίας: Στις 69.725 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Στις 69.725 ανήλθαν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού για τα ειδικά σχέδια του Υπουργείου Εργασία, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που αφορούν τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.

Αυτά ανέφερε το βράδυ της Τρίτης (31/03), στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Twitter» η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.
 
Επιπλέον, αναφέρει ότι έγιναν 4.353 ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας, 6.180 αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Φροντίδας Παιδιών και 6.153 αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE