Η απονομή των τροπαίων 1950-51 στην Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η απονομή των τροπαίων 1950-51 στην Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H Oμόνοια πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία στην ενότητα «φωτογραφικό άλμπουμ».

Η ανάρτηση των πρασίνων:

«Τα τρόπαια της ΚΕΠΟ παραδίδονταν στους νικητές σε ειδική τελετή πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η απονομή που βλέπουμε στη φωτογραφία έγινε τον Οκτώβριο του 1951 στη Λεμεσό».

«Στη φωτογραφία ο ιστορικός ηγέτης του Σωματείου μας, Κώστα Λυμπουρή, παραλαμβάνει το τρόπαιο της κυπελλούχου ΚΕΠΟ 1950-51 από τον ΓΓ της ΚΕΠΟ, Χρύση Δημητριάδη. Ακολούθως, παρέλαβε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΚΕΠΟ 1950-51 άλλη μια ιστορική μορφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Αγησίλαος Τσιαλής».

The post Η απονομή των τροπαίων 1950-51 στην Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE