Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη… νέα συνήθεια των ποδοσφαιριστών τα πρωινά, καθώς κάνουν και μάθημα γιόγκα ο καθένας από το χώρο του, λέγοντας τα νέα τους όσο προλαβαίνουν πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα!

Οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ξέρουν πότε κι αν θα σηκώσουν τελικά το τρόπαιο της Premier League σε αυτή την τρομερά περίεργη σεζόν που αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μέχρι να επιτραπεί η επιστροφή στο γήπεδο, η τεχνολογία είναι εκείνη που βοηθάει στην εκγύμναση και τα προγράμματα ασκήσεων από τους γυμναστές των κλαμπ.

Στην προκειμένη, στη Λίβερπουλ είχαν μάθημα γιόγκα και συνδέθηκαν νωρίς το πρωί, με επιτήρηση και από τον Γιούργκεν Κλοπ!

Δείτε το ωραίο βίντεο: 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE