Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Φαίνεται πως δεν πίστευε αυτά που άκουγε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής άτυπης συνέλευσης της ΚΟΠ.

Σε κάποιο σημείο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε την διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες, να διαβαθμίζονται δύο απευθείας, να γίνει ένας όμιλος των οκτώ ομάδων και οι υπόλοιπες έξι να ολοκληρώσουν από τον Μάρτιο τις υποχρεώσεις τους.

Έντονη η αντίδραση του κύριου Πετρίδη, που θεωρεί απαράδεχτο να δώσει 40 αγώνες (!!) μια ομάδα. Η αντίθεση του ΑΠΟΕΛ έφερε και άλλες αντιδράσεις και η εισήγηση είναι λες και δεν ακούστηκε ποτέ.

Σ.Δ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE