Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες

Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες

 

Οι παίκτες των Spurs κοστίζουν στον σύλλογο 76.000 λίρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, όμως δεν θα δουν λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους τους επόμενους μήνες. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Ντάνιελ Λίβι, θα υποστούν ‘ψαλίδι’ 20% στους μισθούς τους.

«Είναι μια προσπάθεια για να προστατεύσουμε τις δουλειές μας. Η συντριβή των επιχειρήσεων σε πολλές χώρες και του παγκόσμιου εμπορίου είναι κάτι το οποίο αρχίζουμε να αισθανόμαστε. Μπορεί να είμαστε το 8ο club σε έσοδα στον κόσμο σύμφωνα με την Deloitte, όμως οι ιστορικές στιγμές που ζούμε δεν έχουν όριο».

Πηγή: Sdna.gr

The post Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE