Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Την αποφυλάκιση 90 χιλιάδων ανθρώπων προβλέπει το νέο νομοσχέδιο Αμνηστίας για την αποσυμφόρηση των φυλακών λόγω  κορωνοϊού που κατέθεσαν από κοινού στην τουρκική εθνοσυνέλευση το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και το ακροδεξιό ΜΗΡ.

 

Σύμφωνα με την πρόταση νόμου όσοι είναι πάνω των 65 ετών  καθώς και οι γυναίκες που έχουν παιδιά μεταξύ 0-6 χρόνων θα εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι τους. Εξαιρούνται από την αμνηστία τα εγκλήματα τρομοκρατίας, τα σεξουαλικά εγκλήματα, τα εγκλήματα σχετικά με εμπόριο ναρκωτικών, οι δολοφονίες εκ προθέσεως,  και τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη βία κατά των γυναικών. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE