Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Την αποφυλάκιση 90 χιλιάδων ανθρώπων προβλέπει το νέο νομοσχέδιο Αμνηστίας για την αποσυμφόρηση των φυλακών λόγω  κορωνοϊού που κατέθεσαν από κοινού στην τουρκική εθνοσυνέλευση το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και το ακροδεξιό ΜΗΡ.

 

Σύμφωνα με την πρόταση νόμου όσοι είναι πάνω των 65 ετών  καθώς και οι γυναίκες που έχουν παιδιά μεταξύ 0-6 χρόνων θα εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι τους. Εξαιρούνται από την αμνηστία τα εγκλήματα τρομοκρατίας, τα σεξουαλικά εγκλήματα, τα εγκλήματα σχετικά με εμπόριο ναρκωτικών, οι δολοφονίες εκ προθέσεως,  και τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη βία κατά των γυναικών. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE