Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αν όλοι περνούσαν την καραντίνα στην έπαυλη του Νεϊμάρ, θα #έμενανσπίτι για πάντα.

Τελικά υπήρχε καλός λόγος που ο Νεϊμάρ ήθελε πως και πώς να αποχωρήσει από το Παρίσι και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να περάσει την καραντίνα εν μέσω κορονοϊού.

Μια ματιά στην πολυτελή του έπαυλη στα περίχωρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο αρκεί για να σας πείσει.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να φωτογραφήθηκε στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ, προκαλώντας ντόρο, όμως, η συγκεκριμένη παροχή είναι το… λιγότερο.

Εντός της τεράστιας έκτασης, περιλαμβάνεται ένα γήπεδο τένις, πισίνα ακόμα και ειδικό χώρο για να προσγειώνεται ελικόπτερο!

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, ένα από τα δεκάδες δωμάτια χρησιμοποιείται ως κελάρι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν θα χαλούσε κανέναν αν καλούνταν να #μείνεισπίτι στην συγκεκριμένη τοποθεσία, με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: gazzetta.gr

The post Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE