«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

Ο Στέφανο Σορεντίνο μίλησε για την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανταλλάξουν φανέλες επειδή απέκρουσε πέναλτι του Πορτογάλου!

Τον Ιανουάριο του 2019 η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ήταν τερματοφύλακας ο Ιταλός, ηττήθηκε με 3-0 από τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σορεντίνο είχε αποκρούσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο, ο οποίος είχε νεύρα και δεν τα έκρυψε μετά το σφύριγμα της λήξης.

«Συναντηθήκαμε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του, με συνεχάρη για την απόκρουση, αλλά το πρόσωπό του ήταν σκυθρωπό και δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του. Τελικά πήρα τη φανέλα του Ντιμπάλα και όλα καλά» θυμήθηκε ο Σορεντίνο.

Photo Credits: Getty Images

sdna.gr

The post «Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE