«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

«Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του»

Ο Στέφανο Σορεντίνο μίλησε για την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανταλλάξουν φανέλες επειδή απέκρουσε πέναλτι του Πορτογάλου!

Τον Ιανουάριο του 2019 η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ήταν τερματοφύλακας ο Ιταλός, ηττήθηκε με 3-0 από τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σορεντίνο είχε αποκρούσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο, ο οποίος είχε νεύρα και δεν τα έκρυψε μετά το σφύριγμα της λήξης.

«Συναντηθήκαμε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του, με συνεχάρη για την απόκρουση, αλλά το πρόσωπό του ήταν σκυθρωπό και δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του. Τελικά πήρα τη φανέλα του Ντιμπάλα και όλα καλά» θυμήθηκε ο Σορεντίνο.

Photo Credits: Getty Images

sdna.gr

The post «Έπιασα πέναλτι του Ρονάλντο και μετά δεν ήθελε να μου δώσει τη φανέλα του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.