Η Παρεξήγηση της Καινούριου με τον Γιαννόπουλο: «Ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα» – VIDEO
01.04.2020 - 11:02
DATA[
Η Κατερίνα Καινούριου θέλησε να εκφράσει δημόσια το παράπονο της στον πρώην συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο τον οποίο φιλοξενούσε στην εκπομπή μέσω skype το πρωί της Τετάρτης 01/04.
“Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε:
“Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν”.
Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.