Η Παρεξήγηση της Καινούριου με τον Γιαννόπουλο: «Ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα» – VIDEO

Η Παρεξήγηση της Καινούριου με τον Γιαννόπουλο: «Ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα» – VIDEO

DATA[

Η Κατερίνα Καινούριου θέλησε να εκφράσει δημόσια το παράπονο της στον πρώην συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο τον οποίο φιλοξενούσε στην εκπομπή μέσω skype το πρωί της Τετάρτης 01/04.

“Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε:

“Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE