Η Παρεξήγηση της Καινούριου με τον Γιαννόπουλο: «Ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα» – VIDEO

Η Παρεξήγηση της Καινούριου με τον Γιαννόπουλο: «Ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα» – VIDEO

Η Κατερίνα Καινούριου θέλησε να εκφράσει δημόσια το παράπονο της στον πρώην συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο τον οποίο φιλοξενούσε στην εκπομπή μέσω skype το πρωί της Τετάρτης 01/04.

“Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε:

“Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE