Γίνεται προσπάθεια για ναυλωμένη πτήση από την Αγγλία, 23 οι Τ/κ που κατέληξαν στο Λονδίνο σύμφωνα με τον Οζερσάι

Γίνεται προσπάθεια για ναυλωμένη πτήση από την Αγγλία, 23 οι Τ/κ που κατέληξαν στο Λονδίνο σύμφωνα με τον Οζερσάι

Προσπάθεια για να υπάρξει ναυλωμένη πτήση από την Βρετανία στα κατεχόμενα για επαναπατρισμό των Τ/κ που έμειναν εκεί και δεν μπόρεσαν να έρθουν με τις προηγουμένες πτήσεις, ανακοίνωσε ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι.

 
Σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι ανέφερε ότι κάνουν προσπάθειες, μαζί με το γραφείο εκπροσώπησης του ψευδοκράτους στο Λονδίνο, να εξασφαλίσουν άδεια για την πραγματοποίηση μιας ακόμη ναυλωμένης πτήσεις από την Βρετανία στα κατεχόμενα για να έρθουν όσοι είναι υπήκοοι του ψευδοκράτους ή έχουν άδεια μόνιμης διαμονής στα κατεχόμενα.
 
Ο κ. Οζερσάι ανακοίνωσε επίσης ότι ο αριθμός των Τ/κ που διαμένουν στην Βρετανία, κυρίως στο Λονδίνο, και απεβίωσαν λόγω του κορωνοϊού, έφτασε τους 23.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE