Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας

Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας

Το ποσό των 165 χιλιάδων ευρώ πήρε ο Απόλλωνας από τη Λάτσιο, για να παραχωρήσει τον Κύπριο αμυντικό, Ανδρέα Καρώ, πέρσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.salernonotizie.it

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται στα ποσά τα οποία δαπάνησε η Λάτσιο το εξάμηνο Ιούλιος – Δεκέμβριος 2019 για να αγοράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να τους παραχωρήσει δανεικούς στη Σαλερνιτάνα.

Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών και ο Κύπριος αμυντικός που στην Κύπρο αγωνίστηκε σε Απόλλωνα, Πάφο FC και Νέα Σαλαμίνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Το ποσό του εμβάσματος που έγινε από Ιταλία και μπήκε στο ταμείο της Κυπριακής ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.