Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος
Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.
Εργολάβοι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες της Πάφου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους συνεργάτες της εταιρείας ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ και κατασκευαστές των συστημάτων Kelyfos και Kelyfos Rooftile (Polytile)της εταιρείας POLYKEM, για τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Kelyfos.
Η παρουσίαση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση ήταν αθρόα και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους επαγγελματίες που έδειξαν ενδιαφέρον για αυτό το προϊόν.
Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos είναι ένα μοναδικό σύστημα θερμομόνωσης εξωτερικής τοιχοποιίας και είναι προϊόν κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της δόμησης. Με την εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος Kelyfos επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη έως και 58%.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις