Συγκλονίζει ο Σωτήρης Γεωργούντζος: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα»

Συγκλονίζει ο Σωτήρης Γεωργούντζος: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ρίο και μίλησε για την περιπέτειά του. 

«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε στη δυσκολία που είχε να βρει γιατρό στην Καλαμάτα, ώστε να κάνει εξετάσεις.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook. Όπως τόνισε παραμένει δυνατός και δε φοβάται.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ το Σάββατο (28/03) έγινε εισαγωγή στο Γ.Ν. Καλαμάτας. Του έγινε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό το πρωί της Τρίτης (31/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE