ΑΕΛ: Τους κρατάει στην «πρίζα»

ΑΕΛ: Τους κρατάει στην «πρίζα»

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο κόουτς που προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ενδέχεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας.

Παράλληλα, ο Χριστάκης γνωρίζει πως ο Τόμας Κρίστιανσεν θα πάρει σημειώσεις από το κυριακάτικο παιχνίδι και δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα πλάνα του. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι να αγωνιστούν αρκετοί νεαροί παίκτες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, οι Σιέλης, Νικολάου, Ταγκμπατζούμι και Σακέτι δεν αγωνίστηκαν αφού ήταν τιμωρημένοι. Ο Χριστάκης τους θέλει όλους σε εγρήγορση και σκέφτεται ήδη το πλάνο του επαναληπτικού.

Με ανυπομονησία περιμένει και ο κόσμος να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια. Αναμένεται να δώσουν μαζικό παρών στο Τσίρειο στάδιο και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE