ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Λαΐφη για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής – Τι είπε για τον νέο προπονητή της Εθνικής Κύπρου

Η απάντηση του Λαΐφη για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής – Τι είπε για τον νέο προπονητή της Εθνικής Κύπρου

Δηλώσεις στον Active έκανε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ανθρωπότητα λόγω του κορωνοϊού, ενώ μίλησε και για ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Κάνουμε υπομονή, μένω σπίτι και προσπαθώ να βρίσκω ασχολίες για να περνάει η ώρα μου όσο πιο εύκολα και ευχάριστα γίνεται. Προπονούμαι ατομικά, ξυπνάω, κάνω πρωινό και μετά τρέχω, γιατί δικαιούμαστε να βγαίνουμε έξω για άσκηση. Κάνω ασκήσεις στο σπίτι και προσπαθώ να είμαι σε φόρμα. Τέλειωσε το πρωτάθλημα και αρχίζουμε προς το παρόν ατομικά προγράμματα για τη νέα σεζόν. Έχουν φτάσει τους 700 οι νεκροί στο Βέλγιο, είναι άσχημη η κατάσταση και μέρα με τη μέρα δυστυχώς αυξάνονται αυτοί που χάνουν τη ζωή τους και τα κρούσματα και τα μέτρα μένουν ιδία. Δεν άλλαξε κάτι εδώ και 2-3 εβδομάδες. Δικαιούσαι να βγεις έξω για διάφορους λόγους. Δεν πάρθηκαν πιο αυστηρά μέτρα όπως στην Κύπρο και αυτό είναι στενάχωρο. Εγώ μένω τέσσερα χρόνια στο Βέλγιο και είναι σαν το σπίτι μου και η ομάδα βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Είμαι μια χαρά εγώ, αλλά μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι και δεν γνωρίζουμε πότε θα πάμε πίσω να τους δούμε και ανησυχούμε από αυτή την κατάσταση».

Για το ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει ακόμη την πανδημία με χαλαρότητα: «Όταν βγαίνω, βλέπω κόσμο να περπατάει, να μιλάνε μεταξύ τους και δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, ούτε πανικό πρόσεξα, ούτε ανησυχία. Δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους όπως η μεγάλη πλειοψηφία στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Βλέπω συνεχώς κόσμο έξω στα πάρκα και στους δρόμους. Εγώ βγαίνω μόνο για να τρέξω καμιά ώρα ή για είδη πρώτης ανάγκης. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση όσο σύντομα γίνεται».

Για το γεγονός ότι πάρθηκε απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα Βελγίου και να δοθεί ο τίτλος στην πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι διακόπηκε, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, ούτε τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ομάδες και γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Είναι δυσάρεστη για εμάς, αλλά άμα είναι για το καλό της υγείας, θα τη σεβαστούμε. Περιμένουμε την ομάδα να μας πει τι θα κάνουμε. Έμενε ένα παιχνίδι και μετά θα άρχιζαν τα πλέι οφ και η Σταντάρ ήταν στην 5η θέση. Σίγουρα υπήρχαν δυνατότητες για να πάμε πιο ψηλά. Μέχρι τη 2η θέση δεν ήταν μεγάλη η διαφορά και η Σταντάρ όσα χρόνια είμαι εδώ, στα πλέι οφ τα πηγαίναμε εξαιρετικά και τερματίζαμε σε καλή θέση».

Για την απόδοση του φέτος: «Ήταν μέτρια η σεζόν για εμένα φέτος, αλλά όταν αρχίζαμε, βάσει ποιότητας πιστεύαμε ότι θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα, αλλά κάτι μας έλειπε, ίσως εμπειρία και παίκτες που να μπορούσαν να πάρουν πάνω τους την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Δεν ξέρω. Με όλα αυτά που γίνονται, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο μεταγραφής. Θέλω να τελειώσουν όλα αυτά, να ξεπεραστεί η πανδημία με τον κορωνοϊό, να είμαστε υγιείς και βλέπουμε».

Για τον Γιόχαν Βάλεμ, τον Βέλγο προπονητή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κύπρου: «Με τον κ. Βάλεμ δεν είχα επικοινωνία ακόμη, αλλά μίλησα με κάποιους παίκτες που τον είχαν προπονητή και μου είπαν πολύ καλά λόγια γι’ αυτόν και περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά. Δουλεύει σκληρά, μιλάει πολύ με τους παίκτες και είναι δίπλα τους, οι προπονήσεις του είναι καλές και γενικά δίνει κίνητρα στους παίκτες για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτά μου μετέφεραν, είναι προπονητής ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική Κύπρου να βελτιωθεί».

The post Η απάντηση του Λαΐφη για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής – Τι είπε για τον νέο προπονητή της Εθνικής Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top