ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Ζητάει συμπερίληψη στο Καθεστώς Πλήρους Αναστολής Εργασιών

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Ζητάει συμπερίληψη στο Καθεστώς Πλήρους Αναστολής Εργασιών

Επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο για συμπερίληψη των Κατασκευαστών Αλουμινίου σε Καθεστώς Πλήρους Αναστολής Εργασιών, απέστειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αλουμινίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ .

Η επιστολή κοινοποιείται στους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών, καθώς και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αλουμινίου αφού αναφέρεται σε πρόνοιες των διαταγμάτων, καλεί τον Υπουργό όπως προχωρήσει στην πλήρη αναστολή εργασιών και κλείσιμο τόσο των εργοταξίων όσο και των εργοστασίων και να περιληφθούν στις επιχειρήσεις πλήρης αναστολής εργασιών, «με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, και λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας, όπως ήδη γίνεται και με άλλες επιχειρήσεις», όπως αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE