ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Έχουν και αυτό το… ΠΛΗΓΜΑ οι ομάδες – Ατάκα προέδρου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Έχουν και αυτό το… ΠΛΗΓΜΑ οι ομάδες – Ατάκα προέδρου

Δεν έφτανε η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, για να φέρει τις αθλητικές διοργανώσεις σε αναστολή, χωρίς δράση, παιχνίδια, θεατές και έσοδα από τηλεοπτικές μεταδόσεις, έχει και ως… συνέπεια τη μη ανταπόκριση και των χορηγών.

Όπως ανέφερε και την Πέμπτη σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης, χορηγοί της ομάδας ενημέρωσαν ότι έχουν αναστείλει τις πληρωμές τους.

«Τέσσερις χορηγοί που δίνουν μηνιαίες δόσεις μας ενημέρωσαν ότι αναστέλλουν τις πληρωμές και αυτά τα σημάδια είναι κακά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου της Αμμοχώστου.

Άρα, λογικά, οι χορηγοί των ομάδων, που αρκετοί είναι οι ίδιοι σε πολλές ομάδες, θα πράξουν αυτό, να αναστείλουν τη συνεργασία και τους όρους στα συμβόλαια που έχουν με τα σωματεία, τους συλλόγους, τις ομάδες, για την καταβολή των δόσεων ως προς τη χορηγική συνεργασία που έχουν.

Σ.Ν.

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Έχουν και αυτό το… ΠΛΗΓΜΑ οι ομάδες – Ατάκα προέδρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top