Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» – Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους

Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» –  Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους

Ένα ενδιαφέρον άρθρο ανάρτησε την Πέμπτη (02-04-2020) η Ελλαδική ιστοσελίδα www.metrosport.gr με τίτλο “Πολλά συμβόλαια «στον αέρα» εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους”.

Σε αυτό περιλαμβάνονται ονόματα παικτών ομάδων της Ελλάδας με πέρασμα από τα Κυπριακά γήπεδα, όπως είναι του Ζαχίντ (παίκτης που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ), Ζοάο Βίκτορ (αγωνίστηκε σε Ανόρθωση), Σασί (ΑΕΛ και ΑΕΖ), Βύντρα (Ομόνοια), Σόουζα (ΑΕΛ, ΑΕΠ).

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής:

The post Τα συμβόλαια Βίκτορ, Ζαχίντ, Βύντρα και άλλων παικτών με πέρασμα από Κύπρο… «στον αέρα» – Όλα όσα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE