ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 300 οι καταγγελίες σε σύνολο 18.431 ελέγχων

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 300 οι καταγγελίες σε σύνολο 18.431 ελέγχων

Σε συνολικά 299 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των 18.431 ελέγχων που διενέργησε από τις 6 χθες Πέμπτη (02/04) το απόγευμα μέχρι τις 6 σήμερα (Παρασκεύη 03/04)το πρωί για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορία που επιβλήθηκαν για ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 5.000 έλεγχοι οδηγών και πεζών και 79 καταγγελίες, στη Λεμεσό 2.878 έλεγχοι και 77 καταγγελίες, στη Λάρνακα 2.569 έλεγχοι και 53 καταγγελίες, στην Πάφο 3.812 έλεγχοι και 30 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 1.937 έλεγχοι και 47 καταγγελίες και στη Μόρφου 947 έλεγχοι και 2 καταγγελίες.

Επιπλέον η Τροχαία Αρχηγείου προχώρησε σε 868 ελέγχους και 11 καταγγελίες και η ΜΜΑΔ σε 92 καταγγελίες.

Συνολικά μέχρι σήμερα έγιναν 3301 καταγγελίες και 105.994 έλεγχοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE