Σε επιφυλακή η Βραζιλία! Κρούσματα δάγκειου πυρετού σε ποδοσφαιριστές

Σε επιφυλακή η Βραζιλία! Κρούσματα δάγκειου πυρετού σε ποδοσφαιριστές

Τρία κρούσματα δάγκειου πυρετού σημειώθηκαν σε ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία, κάτι που έχει θέσει σε επιφυλακή της Αρχές.

Πρόκειται για έναν ιό που μεταδίδεται από τσίμπημα από κουνούπι και προκαλεί έντονο πόνο, όσο ένα κάταγμα. Αυτό που έχει προσβληθεί από τον ιό, υποφέρει από τον πόνο που προκαλεί στους μύες και το σώμα του.

Οι ποδοσφαιριστές στην Βραζιλία χρησιμοποιούν ειδικό σπρέι πριν από κάθε προπόνηση και ενισχύθηκε η ιατρική επίβλεψη στα προπονητικά κέντρα όλων των συλλόγων.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα. Πρόκειται για τον επιθετικό της Κορίνθιανς, Γκερέρο τον τερματοφύλακα της Παλμέιρας, Αράνχα και τον νεαρό επιθετικό της Σάντος, Λίο Τσιατντίνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE