ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμόθεος Χριστοφή: «Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη…» – Το σχόλιο του για κορωνοϊό και διαιτητές

Τιμόθεος Χριστοφή: «Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη…» – Το σχόλιο του για κορωνοϊό και διαιτητές

Ο Τιμόθεος Χριστοφή, μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4).

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής διαιτητής, τόνισε πως χρειάζεται χρόνο ένας ρεφ για να επανέλθει και πως αυτή τη στιγμή δεν έχει μείνει μυαλό για ποδόσφαιρο.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά: «Δυστυχώς χάσαμε 10 συνανθρώπους μας και τα κρούσματα κορωνοϊού είναι αυξημένα στην Κύπρο. Το μένουμε σπίτι δεν το ακολουθούν όλοι… Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη,  υπάρχουν συνανθρώποι μας οι οποίοι παλεύουν απέναντι σε αυτό τον αόρατο εχθρό, όμως, μια μειοψηφία δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό και τριγυρνά άσκοπα παραβιάζοντας σχετικά διατάγματα βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους αλλά και άλλους. Δυστυχώς η μειοψηφία ακυρώνει την όλη προσπάθεια που καταβάλλει η πλειοψηφία του τόπου. Δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος από την όλη κατάσταση. Θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν αυστηρότερα μέτρα. Στην Πάφο ακόμα και τώρα που μιλούμε στο κέντρο ο κόσμος κυκλοφορεί άσκοπα. Υπάρχουν μερικοί που μαλώνουν κυρίως με ηλικιωμένους οι οποίοι δεν κατανοούν την σοβαρότητα της κατάστασης. Ακολουθούμε τα διατάγματα και προχωράμε».

Τι πρόγραμμα ακολουθούν οι διαιτητές: «Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να διατηρηθούμε σε καλό βαθμό φυσικής κατάστασης ώστε να είναι πιο εύκολο να επανέλθουμε μετά στην δράση. Πρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα για να μπορέσεις να μπεις σε μια νέα ρουτίνα με κάποιες ασκήσεις στο σπίτι, για να διατηρηθείς, χωρίς το εξοπλισμό του γυμναστηρίου. Πρέπει να διατηρηθούμε όσο γίνεται να μην μείνουμε πίσω. Ακολουθούμε το πρόγραμμα στο σπίτι, τρέχουμε στα πεζοδρόμια, όμως, δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, το ποδόσφαιρο πλέον έρχεται σε δεύτερη μοίρα, προέχει η υγεία όλων».

Για τους ξένους ποδοσφαιριστές στην Κυπρο: «Είναι το πιο δύσκολο γι’ αυτούς όμως χρειάζεται υπομονή, ώστε να τερματιστεί η πανδημία του κορωνοϊού. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Είναι δύσκολο διότι είναι μακριά από τους δικούς τους».

Για το γεγονός πως άλλαξε η ζωή όλων: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεχάσει απλά και βασικά πράγματα έχουμε βάλει άλλα πράγματα πάνω από την οικογένεια, ίσως τώρα ν’ αναθεωρήσουμε το τον τρόπο σκέψης μας».

Για τα μέτρα της κυβέρνησης : «Συμφωνώ με τα μέτρα της κυβέρνησης ίσως να μπορούσε να ήταν ακόμη πιο αυστηρά, ώστε να συμμορφωθούν και αυτοί οι λίγοι που παραβιάζουν αποφάσεις και διατάγματα. Το να κάτσεις και να μοιρολατρείς δεν σε βοηθά, θα πρέπει να αξιοποιήσεις το χρόνο σου. Εγώ ας πούμε ως διαιτητής παρακολουθώ αγώνες και αναλύω τις αποφάσεις και πιθανά λάθη μου».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται ένας διαιτητής για να επανέλθει: «Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να επανέλθει, δεν υπάρχει μυαλό για ποδόσφαιρο στην παρούσα φάση. Θεωρώ ότι θα χρειαστούν 2-3 βδομάδες για να μπορέσει να ετοιμαστεί ο διαιτητής για το γήπεδο. Με την διακοπή έχουμε το χρόνο και μιλάμε με συναδέλφους και φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας για τους κανονισμούς».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είδα αρκετά και σοβαρά λάθη τα οποία πέρασαν ως επιφανειακά, ουδείς ασχολήθηκε. Αυτό δεν συμβαίνει με τους Κύπριους».

The post Τιμόθεος Χριστοφή: «Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη…» – Το σχόλιο του για κορωνοϊό και διαιτητές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή 49χρονη που απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσικλέτας και έπεσε σε χαράδρα

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Σοφία Χατζηπαντελή: Φωτογραφίζεται φορώντας μόνο τις μπότες της και «κολάζει» τα social media

Euro 2024 - Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άγνωστο που τους απείλησε με τσεκούρι στο Αμβούργο

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Έφυγε από τη ζωή ηλικιωμένη γυναίκα από θερμοπληξία - Άλλα τρία πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση



Έτσι προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στον Φαρμακά - Τέθηκε υπό έλεγχο, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή

Έτσι προκλήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στον Φαρμακά - Τέθηκε υπό έλεγχο, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή

Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς στον Φαρμακά, ανέλυσαν από νωρίς το πρωί οι αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top