ΛΑΡΝΑΚΑ: Φυλάκιση και πρόστιμο επιβλήθηκαν σε άνδρα για μη συμμόρφωση με τα μέτρα για κορωνοϊό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φυλάκιση και πρόστιμο επιβλήθηκαν σε άνδρα για μη συμμόρφωση με τα μέτρα για κορωνοϊό

Ενοχος σε αδικήματα που αφορούν μη συμμόρφωση σε μέτρα με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε την Παρασκευή (3/4) άνδρα ηλικίας 52 ετών, σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ, αφού τον βρήκε ένοχο σε αδικήματα που αφορούν μη συμμόρφωση σε μέτρα με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν την Τετάρτη 1η Απριλίου και αφορούσαν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεση κατά οργάνου της τάξης, αντίσταση δια ματαίωση κατά νόμιμου σύλληψης, απόδραση κρατουμένου από νόμιμη κράτηση και μη συμμόρφωση σε μέτρα με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος επιτέθηκε και κτύπησε αστυνομικό στην Λάρνακα όταν το όργανο της τάξης είχε εκδώσει εξώδικο πρόστιμο σε συγγενικό του πρόσωπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE