Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας

Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας

Δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Παντιλίμον, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.gsp.ro όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εάν επιδίωξε να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η απάντηση του πορτιέρο: «Όχι δεν επεδίωξα να πάω στον Ολυμπιακό και δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Επειδή ο κύριος Μαρινάκης είναι και στην Φόρεστ και στον Ολυμπιακό συζητιόταν και συζητιέται ακόμα το να πηγαίνουν εκεί παίκτες από τον ελληνικό σύλλογο και το ανάποδο. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα ή θέμα στην Φόρεστ. Ήμουν πολύ καλά και δεν νομίζω ότι είχα σκεφτεί μία τέτοια μεταγραφή».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE