Τι θα ζητήσει η Ομόνοια, αν υπάρξει… ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Τι θα ζητήσει η Ομόνοια, αν υπάρξει… ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Η θέση της Ομόνοιας στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ με τους Προέδρους των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας, ήταν ξεκάθαρη και ευθυγραμμισμένη με την άποψη της UEFA, ότι δηλαδή, πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για επανέναρξη του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσης του εντός αγωνιστικού χώρου.

Συζητήθηκε και το σενάριο της οριστικής διακοπής, στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επανέναρξη, όμως η Ομόνοια δεν πήρε επίσημα θέση τη δεδομένη στιγμή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό το ενδεχόμενο βέβαια, θα πέσει ξανά στο… τραπέζι και θα συζητηθεί σοβαρά, μόνο αν διαπιστωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι αδύνατον να υπάρξει ποδοσφαιρική δράση εγκαίρως και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στα χρονοδιαγράμματα της UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της Λευκωσιάτικης ομάδας, Σταύρος Παπασταύρου, ανέφερε ότι σε περίπτωση που είναι ανέφικτο να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, θα είναι δίκαιο να επικυρωθεί η τωρινή βαθμολογία και να απονεμηθεί το πρωτάθλημα στην πρωτοπόρο Ομόνοια και όχι να μπει στη φετινή σεζόν μία… παύλα.

The post Τι θα ζητήσει η Ομόνοια, αν υπάρξει… ΑΔΙΕΞΟΔΟ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE