ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 67 οι νεκροί - Νέο αρνητικό ρεκόρ με 10 νεκρούς σε 24 ώρες

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 67 οι νεκροί - Νέο αρνητικό ρεκόρ με 10 νεκρούς σε 24 ώρες

Συνεχώς ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν ακόμη τέσσερα πρόσωπα.

Ο συνολικός αριθμός έχει ανέβει στους 67, ενώ την Παρασκευή (3/4) καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ για μία μέρα, με δέκα νεκρούς.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος θάνατος από τον ιό στην Ελλάδα σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.613 εκ των οποίων 54,4% είναι άνδρες. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 92.

Σημειώνεται ότι σε ορισμένους νομούς της χώρας δεν υπάρχει επισήμως επιβεβαιωμένο κρούσμα. Αυτοί είναι οι νομοί Γρεβενών, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE